Цени
Цени
Посочените цени за улеснение на клиентите са в евро, но услугите могат да бъдат заплащани и в равностойността им в лева по курс на БНБ.

Регистрация на фирма ЕООД или ООД струва 450 евро и включва:
 1. Подготовка на всички необходими документи за регистрация на вашата компания от нашия правен отдел.
 2. Превод на всички документи на гръцки език от гръцки преводач, който има официално разрешение от Министерството на външните работи на Република България. Документите могат да се преведат и на друг език по избор на клиента.
 3. Удостоверение за Актуално състояние от Агенция по вписванията, Търговския регистър, както и официален превод на Удостоверението.
 4. Печат на вашата компания и кочан фактури или безплатен софтуер за фактуриране.
 5. Всички държавни такси
 6. Банкови такси за откриване на набирателна сметка
 7. Превод пред нотариус
 8. Превод на документите

Отделно предлагаме:
 • Седалище за вашата компания на цена от 45 евро еднократно. Така не е необходимо да наемете офис в България, разбира се, ако имате намерение да управлява компанията от чужбина.
 • Абонаментно счетоводно обслужване на вашата фирма от 80 евро. За дружества без дейност 150 евро годишно.
 • Годишни данъчни декларации, общо 90 евро.
 • Регистрация по ДДС, както и регистрация в митническа служба за издаване на международен номер (EORI), който е от съществено значение за внос и износ на продукти от страни извън Европейския съюз - 120 евро.
 • Разкриване чрез пълномощно на фирмени банкови сметки – 50 евро.
 • Консултиране в нашия офис - 50 евро.
 • Маркетингови проучвания, търсене в българския пазар на продукти и партньори, пазар на стоки, които представляват интерес за вас - 60 евро.
 • Устен превод по време на вашите срещи - 40 евро на час или 180 евро, когато става въпрос за целия работен ден.
 • Устен превод пред нотариус - 50 евро.
 • Устен превод в банка - 50 евро на брой посетени банки.
 • Писмен превод на документите от гръцки на български език и обратно по 9 евро на страница.
 • Писмен превод на документите от английски, руски, немски, испански език и  френски език на български език и обратно 8 евро на страница.
 
 
IBAN: BG30BUIB98881032626600
BIC : BUIBBGSF
SIBANK
ПЛОВДИВ / БЪЛГАРИЯ
Получател: „ПИ КОНСУЛТ 777“ ЕООД
 
Можете да направите превод от всяка банка.

За да се информирате относно цените ни на други услуги, които ви интересуват, моля свържете се с нас.

Ние предлагаме пълна яснота и коректност относно нашите услуги. Затова ви молим да се свържете с нас, за да определим всички детайли относно нуждите на вашата компания, тогава ще ви изпратим по електронен път "договор за услуги", в който ще бъдат подробно изброени услугите, които ще са ви необходими за пристигането си в България. По този начин се определя с пълна яснота вашия работен план за периода на престоя ви, както и ясно точно колко струват исканите от вас услуги. Toзи договор е на гръцки или английски и български език и се подписва от двете страни след пристигането ви в България преди да пристъпим с вас към изпълнение на плана на нашата работа.

Ако желаете превод или друго съдействие от нас, извън България или в друг град извън Пловдив, напълно логично разходите на преводача за транспорт, нощувки и дневни разходи са за ваша сметка.
Copyright © PI CONSULT 777 LTD 2013