Консултантски услуги
Началото на 21-ви век доведе до нов икономически климат, нови финансови правомощия, нови бизнес практики, нова конкуренция и много неизвестни.

За бизнес и лица, които искат да направят пробив в хаоса от браншова конкуренция, е необходим целеви подход.

"ПИ КОНСУЛТ 777" ЕООД предлага чисто стратегически подход към бизнеса и развитието на частното богатство. "ПИ КОНСУЛТ 777" ЕООД ще помогне да зададете своите цели, да ги постигнете и в крайна сметка дори да ги надхвърлите.

Ние познаваме закона, както и българския пазар, както никой друг, поради тази причина  сме изградили здрави основите на своята репутация и предлагаме следните услуги:
  1. Лични консултации и изследване на пазара за инвестиционните възможности, както и потенциални пречки, които могат да се срещнат в България.
  2. Ако имате нужда от разрешение за пребиваване в България изготвяме всички необходими документи. Получаването на разрешение за пребиваване автоматично гарантира свободно предвижване на лицата в рамките на Шенгенското пространство, което към момента се състои от 25 европейски страни.
  3. Проучване на въпросите за вашия бизнес кредит от банкови институции в България, както подготовка на документи за кандидатстване за субсидии.
  4. Имоти и наследствено планиране. Планирането, свързано с имущество и наследяване е много важен процес, при който всеки притежаващ такова има нужда от сериозно обмисляне.Важно е вашия имот да бъде прехвърлен на наследниците ви по един подреден и данъчно ефективен начин, който да отразява вашата воля, без риск от оспорване на вашите желания.
Copyright © PI CONSULT 777 LTD 2013