Услуги
Услуги
Началото на 21-ви век доведе до нов икономически климат, нови финансови правомощия, нови бизнес практики, нова конкуренция и много неизвестни. За бизнес и лица, които искат да направят пробив в хаоса от браншова конкуренция, е необходим целеви подход.

"ПИ КОНСУЛТ 777" ЕООД предлага чисто стратегически подход към бизнеса и развитието на частното богатство. "ПИ КОНСУЛТ 777" ЕООД ще помогне да зададете своите цели, да ги постигнете и в крайна сметка дори да ги надхвърлите. Ние познаваме закона, както и българския пазар, както никой друг, поради тази причина  сме изградили здрави основите на своята репутация и предлагаме следните услуги:
 
 1. Лични консултации и изследване на пазара за инвестиционните възможности, както и потенциални пречки, които могат да се срещнат в България.
 2. Основаване на вашата фирма във всеки един регион на България, което може да включва:
 3. - Организиране на вашето пътуване до България, както и всяко пътуване до вътрешността на България.
  - Бюрократичен процес за създаване на вашата фирма.
  - Откриване и наемане на работно място.
  - Оборудване за вашето работно място.
  - Набиране на вашия персонал.
  - Упълномощено представителство пред български държавни и банкови институции.
  - Организиране на рекламната кампания на фирмата Ви, което може да включва интернет сайт и печатни рекламни материали.
  - Съдействие при покупка и регистриране на лек или товарен автомобил и всички бюрократични процедури, свързани с това, застраховки, лицензи и други.
 4. Абонаментно счетоводно обслужване на вашата фирма.
 5. Юридическа подкрепа на вашата фирма и консултации от опитни юристи, специалисти по търговско право.
 6. Професионален превод по време на вашите бизнес срещи с партньори, в Министерства, Държавни институции, Български банки, превод пред нотариус, писмен превод на вашите документи.
 7. Специализиран превод на документи от и на чужди езици. Заверки и легализации на документи.
 8. Ако имате нужда от разрешение за пребиваване в България изготвяме всички необходими документи. Получаването на разрешение за пребиваване автоматично гарантира свободно предвижване на лицата в рамките на Шенгенското пространство, което към момента се състои от 25 европейски страни.
 9. Проучване на въпросите за вашия бизнес кредит от банкови институции в България, както подготовка на документи за кандидатстване за субсидии. Откриване на лични и фирмени сметки в български банки.
 10. Имоти и наследствено планиране. Планирането, свързано с имущество и наследяване е много важен процес, при който всеки притежаващ такова има нужда от сериозно обмисляне. Важно е вашия имот да бъде прехвърлен на наследниците ви по един подреден и данъчно ефективен начин, който да отразява вашата воля, без риск от оспорване на вашите желания.

Не се колебайте да се свържете с нас чрез електронна поща, Skype или телефон, за да отговорим на вашите въпроси и да обсъдите с нас идеите си.
Copyright © PI CONSULT 777 LTD 2013