Начало
„Бизнес се прави с хора, които познаваш, харесваш и им се доверяваш.”

„Всеки има право да организира бизнеса си така, че да сведе дължимите данъци до възможния минимум. Никой не е длъжен да планира приходите и разходите по максимално удобния за Министерството на финансите начин, да увеличиш собствените си данъци въобще не е патриотичен дълг на гражданите...”


Федерален съдия Хенд
Дело Херверинг срещу Гергъри
Върховен съд на Съединените Американски Щати"ПИ КОНСУЛТ 777" ЕООД / "PI CONSULT 777" LTD  е бутиков доставчик на международни корпоративни услуги, създаденa в град Пловдив, състояща се от специалисти – счетоводители, финансисти и юристи  с  цел да помага на чуждестранните граждани и инвеститори да организират своя бизнес в България. Дружеството има за своя основна задача да улеснява и подпомага развитието на бизнес отношенията между балканските държави, чийто център е именно България.

"ПИ КОНСУЛТ 777" ЕООД е специалист в услугата по възстановяване на ДДС. Ние работим с данъчни служби в над 25 страни в ЕС. Разполагаме с актуална информация за промените в законодателството за ДДС в ЕС. С нашия дългогодишен опит показахме стабилност и оправдахме доверието на нашите клиенти.

Ние ще Ви помогнем в създаването на вашето ново дружество в България или ще организираме преместването на вашата фирма, осигуряваме професионално счетоводно и юридическо  обслужване, за да се присъедини вашата фирма към динамичния Български пазар. С удоволствие ще Ви съдействаме при намирането на подходящ персонал, създаването на реклама, интернет сайт, регистриране на леки и товарни автомобили, откриване на банкови сметки,  намиране на подходящо помещение или парцел за вашата дейност. При необходимост според дейността Ви, ще Ви информираме и ще  подготвим всички необходими документи за съответния лиценз, сертификат или разрешително. Също така съдействаме при изграждането на вашите нови партньорства, като осигуряваме професионален и дискретен превод по време на  вашите срещи, превод пред нотариус, превод пред Държавни институции, както и надежден писмен превод на вашите документи. Помагаме за проучване на пазара и  намиране на най-добрите цени на всички български продукти директно от производител.

Благодарение на  "ПИ КОНСУЛТ 777" ЕООД  към момента успешно работят в най-различни области в България над 50 фирми.

"ПИ КОНСУЛТ 777" ЕООД има създадени и продължава да развива трайни и надеждни партньорства със специалисти от различни сфери на икономическия живот в България и благодарение на това стабилно сътрудничество, както и на богатия си опит при  работа с компании с международна дейност, можем да Ви предложим всичко, от което се нуждае вашият нов бизнес в България за едно успешно начало.

България е примамливо място за инвестиции, главно поради ниската данъчна ставка, но тя също крие изненади за тези, които не познават традициите и законите на страната. Затова създадохме "ПИ КОНСУЛТ 777" ЕООД в подкрепа на гръцките и въобще чуждестранните бизнесмени в това им усилие и те да се чувстват уверени и сигурни в стартирането на своя бизнес в България.
Copyright © PI CONSULT 777 LTD 2013