За нас
За нас
"ПИ КОНСУЛТ 777" ЕООД / "PI CONSULT 777" LTD  е бутиков доставчик на международни корпоративни услуги създаденa в град Пловдив, състояща се от специалисти – счетоводители, финансисти и юристи  с  цел да помага на чуждестранните граждани и инвеститори да организират своя бизнес в България. Дружеството има за своя основна задача да улеснява и подпомага развитието на бизнес отношенията между балканските държави, чийто център е именно България.

"ПИ КОНСУЛТ 777“ ЕООД се управлява от Експерт счетоводител – Петя Паунова, родена на 23.05.1977г. в гр.Пловдив, България. Завършва магистратура в  Университета за Национално и Световно Стопанство (УНСС) в гр.София, България през 2008г. със специалност "Счетоводство и  Контрол". През 2009г завършва специализация по „Мениджмънт и маркетинг” към същият университет.
Коректността и лоялността са нейно кредо, затова клиентите се чувстват спокойни и могат пълноценно да се съсредоточат върху успешно управление и развитие на своя бизнес.


Нашите водещи цели

          Професионализъм. Ние сме опитен екип, който на много високо професионално ниво обслужва клиенти от различни индустрии, като се стремим максимално ефективно да удовлетворим потребностите на всeки от тях. Осигуряваме актуална информация, предлагаме практични съвети и участваме активно в осъществяването им.

          Отговорност. Нашият екип е изключително отговорен за качектвото на своята работа и се стреми към недопускане на грешки по своя вина.

          Изгода. Заплащането към нас е значително по-малко от инвестициите, които правите в работни места, техника, софтуер, обучения и т.н.

          Гъвкавост. Ние предлагаме изключителна гъвкавост и бързина в своята работа и за разлика от служители на трудов договор, реагираме по всяко време на денонощието.

          Информираност. Убедени сме, че ежемесечните ни финансови доклади и препоръки ще подпомогнат вземането на най-правилните управленски решения от Ваша страна.


Ще спестите време и средства, ако се доверите на професионализма!

В случай, че имате запитване или нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Конфиденциалността е гарантирана!
Copyright © PI CONSULT 777 LTD 2013